dilluns, 18 de gener del 2016

Jazz Cafè Alto


Set dies per setmana a partir de les 21h. hom pot trobar un petit, fosc i eclèctic local dedicat al jazz i el blues en el número 115 de Korte Leisedwarsstraat, que du el nom de Jazz Cafè Alto. Ben a prop de Leidseplein tots els dies de la setmana hi ha actuacions en viu que són seguides per una barreja d'autoctons fidels a l'ambient tavernari i de visitants que es deixen caure emocionats per aquest espai.




Parets de fusta que durant decàdes han absorbit nicotina, ambient clàssic de pub, colors càlids i ataronjats, espelmes, fotografies i cartells dels millors, bona selecció de cerveses i molts dels grans noms del jazz que han pujat a aquest petit escenari d'Amsterdam en els últims anys fan que sigui una proposta ideal per passar els vespres fins ben entrada les tres de la nit entre setmana i fins a les quatre els caps de setmana.

Alguns dels artistes que es poden trobar habitualment són Saskia Laroo, Wouter Kiers Quartet, Conjunto Amsterdam, Arjen Dijkstra Quintet o Roberto Haliffi Trio...

Per més informació o saber la programació dels concerts podeu visitar la seva web: http://www.jazz-cafe-alto.nl/home/ o el seu facebook.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...